Heeft u vragen? Stuur een bericht naar: info@piuralift.nl

Fillers

Fillers (injectables / rimpelvullers) zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Door een verlies aan vet- of bindweefsel (neuslippenplooi, wanglijnen, mondhoekplooi etc.) kunnen we de rimpels die zijn ontstaan behandelen met een filler. Met een filler kunnen we bij Piuralift de contouren van uw gezicht verbeteren door de jukbeenderen te accentueren, de diepe neuslippenplooi en de wangen en slapen op te vullen.

Fillers zijn geschikt voor:

 • Opvullen van rimpels, bijvoorbeeld de neus-lippenplooi, marionet lijnen (lijnen die vanuit de mondhoeken naar beneden lopen), rokerslijntjes (lijntjes boven de mond) en fronsrimpels.
 • Lip volumevergroting
 • Opvullen lipcontour
 • Wallen/ oogleden
 • Afhangende mondhoeken
 • Volumeherstel wangen
 • Volumeherstel/ huidverstrakking gelaat
 • Accentueren jukbeen
 • Liquid facelift

Liquid facelift

Een liquid facelift is een behandeling van het héle gezicht zonder een operatie om lichte verslappingen in het gezicht weer te herstellen.
Piuralift gebruikt de meest geavanceerde cosmetische technieken met injectables voor een fris en natuurlijk resultaat.
Met een liquid facelift worden veranderingen door formuleverlies van het gezicht door middel van injectables gecorrigeerd en wordt het gezicht weer in balans gebracht. Piuralift gebruikt twee soorten fillers:

 • Radiesse, een collageen stimulerende filler met een liftend effect
 • Hyaluronzuur, een zeer natuurlijke filler

Resultaat:
Het resultaat van een liquid facelift is direct zichtbaar en houdt gemiddeld twaalf tot achttien maanden aan.

Voordelen liquid facelift ten opzichte van de klassieke chirurgische facelift:
– U behoudt uw natuurlijke uitstraling
– Het volume in het gezicht wordt hersteld
– Facelift zonder operatie
– Facelift zonder snijden
– Geen narcose noodzakelijk
– Geen littekens na de ingreep
– Korte hersteltijd
– Direct resultaat
– U kunt meekijken tijdens de behandeling.

Opvullen van de lippen

Een lipvergroting met een natuurlijk resultaat die past bij de contouren van uw gezicht, dit kan met behulp van hyaluronzuur fillers (lichaamseigen stof en biologisch afbreekbaar). Uw mond is een van de belangrijkste blikvangers van uw gezicht. Mooie volle en gevormde lippen geven een jeugdige en sensuele uitstraling.

Bij het ouder worden is er sprake van volumeverlies van de lippen, waardoor de lippen smaller en langer worden en daarnaast meer naar binnen vallen.

Met behulp van een hyaluronzuur filler kunnen de lippen op een natuurlijke manier mooier en voller worden gemaakt. Als er sprake is van asymmetrie van de lippen kan dit ook worden gecorrigeerd.

De behandeling:
Om de behandeling voor u zo aangenaam mogelijk te maken worden de lippen voorafgaand aan de behandeling verdoofd met een speciale verdovende crème. Met behulp van een dunne canule wordt de filler op de juiste plek in de lippen geïnjecteerd.

Resultaat:
Het resultaat van het opvullen van de lippen is direct zichtbaar en houdt gemiddeld zes maanden aan.

Volumeherstel in de handen

Onze handen spelen een belangrijke rol in de manier waarop we onszelf presenteren en communiceren. Mooie handen geven ons het zelfvertrouwen om ons in elke situatie te presenteren. Bij de handen zijn tekenen van veroudering vaak het eerst zichtbaar. De huid van onze handen zijn veel dunner dan die van ons gezicht en wordt blootgesteld aan de zon, waardoor verouderingsverschijnselen sneller zichtbaar zijn. Na verloop van tijd wordt het vetweefsel onder de huid van onze handen dunner. Aderen en pezen worden zichtbaarder en de huid verliest volume.

Radiesse® herstelt volume en versterkt de huidstructuur. De unieke, innovatieve en veilige gel-formule bevat calcium microsferen (CaHA) die het lichaam stimuleren om collageen aan te maken, waardoor het volume meteen wordt aangevuld en het resultaat langdurig zichtbaar is.

Klik op boek een afspraak om online bij ons een afspraak in te plannen voor de gewenste behandeling.