Heeft u vragen? Stuur een bericht naar: info@piuralift.nl

Over ons

Piuralift staat voor kwaliteit

Bij Piuralift werken wij uitsluitend met producten die als zeer veilig bekend staan en biologisch volledig afbreekbaar zijn. Wij kiezen voor producten waarvan de veiligheid op lange termijn is bewezen en die al geruime tijd op de markt zijn. Door het volgen van trainingen en workshops blijft Drs. F. Nayebi op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen met veilige injectables.

Wat doet Piuralift

Piuralift richt zich op medisch cosmetische behandelingen door middel van injectables, zoals Botox en Fillers. Verder werken wij met Microdermabrasie en TCA Peeling.

Waarom Piuralift

– Wij maken alleen gebruik van de beste producten
– Een deskundige arts die luistert naar uw wensen en een eerlijk advies geeft
– Wij werken met zeer dunne naalden, zodat de kans op bijwerkingen
(blauwe plekjes, roodheid) minimaal is
– U krijgt een gratis en vrijblijvend intake gesprek

Wilt u graag af van die vervelende kraaienpootjes, fronsrimpels of andere rimpels in uw gezicht? Droomt u van een huid die er jaren jonger uitziet? Dan is een cosmetische behandeling wellicht iets voor u!

U bent in betrouwbare handen. Een natuurlijk resultaat is in onze kliniek tot uitgangspunt!

Gecertificeerd cosmetisch arts NCVG
De arts is BIG geregistreerd en tevens gecertificeerd lid van de NVCG. Zij is aantoonbaar bekwaam in het uitvoeren van medisch cosmetische behandelingen.
Informatie over NVCG
De door de NVCG gecertificeerde cosmetisch artsen onderscheiden zich met name van andere medisch specialisten door hun specialisatie in behandelingen met injectables, waaronder botuline toxine en fillers.