Heeft u vragen? Stuur een bericht naar: info@piuralift.nl

Fillers bij ingevallen wangen

Brigitta is na een afvalperiode heel wat kilo’s lichter. Dat afvallen was prettig, alleen had ze niet verwacht dat haar gezicht zo smal zou worden. Ze besloot haar ingevallen wangen op te laten vullen en onderging de behandeling bij Piuralift. Brigitta is heel tevreden over het resultaat, maar vooraf vond ze het ontzettend spannend en had ze veel vragen. Daarom wil ze graag haar ervaring delen.

Ik had veel vet verloren in de afgelopen periode en was zeer trots op mijn behaalde resultaat, maar dat gezicht! Wat een smal snoetje. Door die ingevallen wangen kreeg ik schaduwen in mijn gezicht die me er vermoeid en ouder uit lieten zien. Ongezond bovendien. Ik wilde er wat aan laten doen. Voordat ik besloot deze stap te nemen had ik veel sites bekeken en vooral heel veel ‘voor en na’ foto’s bekeken. Ik zag veel mooie resultaten voorbij komen, maar de vraag is hoe het er bij jou uit gaat zien.

Angst voor de naald

Ik ging langs voor een consult bij Drs. Farah van Piuralift. Daar werd mij verzekerd dat mijn ingevallen wangen met een ‘filler’ weer mooi vol konden worden. Een behandeling van een half uurtje. Door een plaatselijke verdoving hoefde ik er ook niets van te voelen. Drs. Farah stuurde me naar huis om alle informatie nog even te laten bezinken. Ondanks dat zij me had verzekerd dat ik geen pijn zou voelen, vond ik het toch angstig: een naald in je gezicht! En wat als hij per ongeluk uitschiet en ik een bolling krijg op de verkeerde plek? Maar uiteindelijk won mijn ijdelheid het van mijn angst. Ik belde diezelfde week om een afspraak te maken.

Klamme handen, maar geen pijn

Vlak voor de behandeling kreeg ik een verdovende crème op mijn wangen. Het moest 20

minuten intrekken en dan zou ik vrijwel niets meer voelen. Drs. Farah kwam mij ophalen uit de wachtkamer, besprak kort de behandeling en ik mocht plaatsnemen op de behandelstoel. Ik probeerde te ontspannen. Gelukkig kon ik niet goed voelen wat er gebeurde, alleen hier en daar wat druk op mijn gezicht. Het was niet echt pijnlijk, wel spannend! Voordat ik het wist was de Drs. Farah klaar. Zij hield me een spiegel voor en het zag er mooier en voller uit.

Ik mocht nog even in de wachtkamer gaan zitten om mijn wangen te koelen met een coldpack. Ik bekeek het resultaat nog een keertje. Mijn gezicht was nog een beetje gevlekt door het prikken en de wangen zagen er wat onregelmatig uit. Ook had ik opeens wel erg volle wangen. De assistente zei: “De eerste week wordt het altijd even wat lelijker dan dat het was, maar daarna wordt het prachtig.”

Blij met mijn gezicht!

Vanaf dag 5 begon mijn huid soepeler te worden en de zwelling trok langzaam

weg. Na een week waren ook de kleine blauwe plekjes verdwenen. Na 2 weken was het naar mijn idee helemaal af. Geen ingevallen wangen meer, maar een gezond en uitgerust gezicht. Ik kreeg veel complimenten, ook van mensen die niet van mijn behandeling af wisten. De arts heeft me verteld dat het resultaat ongeveer 8 maanden aanhoudt en dan kan ik het weer herhalen. Dat ga ik zeker doen! Ik weet nu wat me te wachten staat en hoe blij ik er met het resultaat ben.

Wil jij meer weten over de behandeling van Brigitta neem dan een kijkje op onze site of bel met de kliniek.