Heeft u vragen? Stuur een bericht naar: info@piuralift.nl

Laserbehandelingen

Met laserbehandelingen kunt u verschillende medisch cosmetische aandoeningen gericht aanpakken. Bekijk hieronder de verschillende laserbehandelingen die we aanbieden bij Piuralift.

Huidverstrakking

Met onze behandeling voor huidverstrakking kunnen we uw huid weer een jongere en frissere look geven. De laser warmt het onderliggend huidweefsel op zonder het oppervlak te beschadigen. Hierdoor maakt het lichaam een nieuwe lading collageen aan, waardoor de huid er weer jonger en gezonder uitziet.

Huidvernieuwing

De laser stimuleert de onderliggende huid, dit zorgt ervoor dat er meer collageen wordt geproduceerd in het lichaam. Hierdoor ontstaat er een nieuwe laag op de huid en versnellen we het natuurlijke huidvernieuwingsproces.

Pigmentbehandelingen

De laserpulsen absorberen het pigment en zorgen dat uw pigmentvlekken verdwijnen. Zo kunt u opnieuw genieten van een stralende en egale huid.

Couperose behandeling

Door veroudering, veel buiten zijn of blootstelling aan UV-licht kunnen bloedvaatjes verwijden. Dit zorgt voor ontsierende rode of blauwe bloedvaatjes op bijvoorbeeld wangen, kin voorhoofd of neus. Met een couperose behandeling zorgen we dat uw lichaam deze vaatjes zelf opruimt.

Rosacea laserbehandeling

Met de rosacea laserbehandeling richten we ons op de bloedvaatjes die de roodheid veroorzaken. De bloedvaatjes worden gekrompen en de roodheid verdwijnt.

Laser ontharen

Voor altijd afscheid nemen van ongewenst haar? Dat kan met de laser ontharen behandeling. We bieden laserbehandelingen aan voor verschillende delen van het lichaam.