Heeft u vragen? Stuur een bericht naar: info@piuralift.nl

Laser ontharen

Laser ontharen is de perfect oplossing wanneer u voorgoed afscheid wil nemen van ongewenste haargroei. Daar helpen we u graag bij. We bieden laser ontharen behandelingen aan voor verschillende lichaamsdelen zoals benen, bikinilijn, oksels en ook voor uw gezicht. In onze prijslijst ziet u alle mogelijkheden voor laserbehandelingen bij verschillende lichaamsdelen.

Laser ontharen Groningen

In onze kliniek in Groningen bent u welkom voor uw laser ontharen behandeling. Tijdens een intake kijken we hoeveel behandelingen u nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen. Om gewenst resultaat te behalen zijn vaak tussen de 6 en 8 laserbehandelingen nodig. Afhankelijk van de plek die u wilt behandelen zit er tussen iedere behandeling 5 tot 8 weken. Zo heeft uw huid de tijd om zich goed te herstellen na een ontharingsbehandeling.

Hoe werkt laser ontharen?

Tijdens een behandeling laser ontharen worden de haarzakjes vernietigd door middel van de lichtpulsen van de laser. Het verwijderen van ongewenste haren met een laserbehandeling is alleen effectief wanneer haren in de groei zijn. Omdat niet alle haren op hetzelfde moment in de groeifase zijn heeft u altijd meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te halen.

Voor wie is laser ontharen geschikt?

Laser ontharen is geschikt voor iedereen die niet langer last wil hebben van ongewenste haren. Het resultaat en het aantal behandelingen dat nodig is verschild per persoon. Dit is onder andere afhankelijk van de haarkleur en de dikte van de haren. Mensen met dikke, donkere haren bereiken het beste resultaat. Dunnere haren bevatten minder pigment. Hierdoor is er niet genoeg pigment om de lichtpulsen van de laser op te vangen en heeft de behandeling niet het gewenste effect. Dit geldt vaak voor mensen met blond, grijs en rood haar. In de kliniek kijken we samen of de behandeling geschikt is voor u en hoeveel behandelingen u ongeveer nodig zult hebben om het gewenste resultaat te behalen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Onze laser voor laser ontharen

Bij Piuralift werken we met de Harmony XL Pro laser voor laser ontharen. Deze multifunctionele laser beschikt over verschillende handstukken, waardoor er nog veel meer behandelingen mogelijk zijn. Zo zetten wij onze laser bijvoorbeeld ook in voor het behandelen van acne, couperose, pigmentvlekjes en rosacea.