Heeft u vragen? Stuur een bericht naar: info@piuralift.nl

Huidvernieuwing

Huidvernieuwing is mogelijk bij Piuralift met onze Harmony XL Pro laser. Piuralift zet de ablative lasertechniek in voor verbluffende resultaten. De laser stimuleert de wondgenezing in de huid, hierdoor kunnen acne-littekens en zonschade worden verbeterd. Lees hier alles over deze laserbehandeling.

Hoe werkt huidvernieuwing?

Huidvernieuwing is een natuurlijk proces in ons lichaam. Nieuwe huidcellen ontstaan doordat de cellen in de onderste huidlaag zich delen. Het proces duurt ongeveer een maand. Na deze periode vormen nieuwe cellen de bovenste huidlaag. Onze laserbehandeling voor huidvernieuwing versnelt dit proces. Vanaf ons 30e jaar begint de huid te verouderen, hierdoor wordt de huid kwetsbaarder en vertraagd het proces. Ook hierbij is een laserbehandeling voor huidvernieuwing een manier om dit proces een handje te helpen.

Behandeling huidvernieuwing met laser

De Harmony XL Pro laser zorgt voor huidvernieuwing met een ablative lasertechniek. Deze techniek veroorzaakt gecontroleerde wondjes in de opperhuid. Door de wondjes gaat uw huid harder werken om zichzelf te herstellen. Deze methode is één van de meest effectieve cosmetische procedures voor huidvernieuwing. Maar hoe werkt dat nou precies?

Er wordt een intense straal met licht aan de huid afgegeven. De buitenste laag van de verouderde huid wordt hierdoor verwijderd. De laser stimuleert de onderliggende huid, dit zorgt ervoor dat er meer collageen wordt geproduceerd in het lichaam. Hierdoor ontstaat er een nieuwe laag op de huid. Ablative lasers zijn intensiever waardoor ze een uitstekende optie zijn voor de behandeling van milde tot matige rimpels.

Deze behandeling is geschikt voor de volgende indicaties:

  • (Diepe) rimpels
  • Chirurgische littekens
  • Acne littekens

Resultaat huidvernieuwing Ablative Laser

Zelfs na één huidvernieuwingsbehandeling kan al een drastische verbetering worden gezien. Naarmate de gelaserde huid geneest, ontstaat er een gladdere en strakkere huid. Herstel kan enkele weken duren. Na de behandeling moet zonlicht worden vermeden. Het resultaat kan tot vijf jaar zichtbaar blijven.

 

Huidvernieuwing nazorg

De meeste mensen die gebruik maken van laserbehandelingen voor huidvernieuwing hebben twee weken of soms meer hersteltijd nodig voor de volgende behandeling. Deze behandeling is erg intensief en het is belangrijk dat de huid de goede nazorg krijgt. Piuralift werkt met producten die als zeer veilig bekend staan en volledig biologisch afbreekbaar zijn.

 

Hoeveel behandelingen voor huidvernieuwing met laser?

Oppervlakkige rimpels kunnen na 1 behandeling voor huidvernieuwing al een stuk minder zichtbaar zijn. Voor diepere rimpels en littekentjes zijn minimaal 3 sessies vereist, met een tussentijd van een maand. De tussentijd is afhankelijk van hoe snel de huid hersteld en wat voor verbetering er wordt geconstateerd.

Wilt uw meer informatie, neem gerust contact met ons op. U krijgt een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Naast behandelingen voor huidvernieuwing bieden we ook diverse andere laserbehandelingen aan zoals huidverstrakking, laser ontharen, pigmentbehandelingen, rosacea behandelingen en couperose behandelingen