Heeft u vragen? Stuur een bericht naar: info@piuralift.nl

Pigmentbehandeling

Een pigmentbehandeling wordt vaak toegepast bij mensen die te maken hebben met hyperpigmentatie. Hyperpigmentatie is een toename van het pigment. Dit kenmerkt zich als kleine of grotere donkere vlekken op de huid. Met name bij mensen die ouder worden zijn pigmentvlekjes steeds meer zichtbaar.

Pigmentbehandeling met laser

In onze kliniek in Groningen kunt u terecht voor pigmentbehandelingen. Hierbij gaan we te werk met een laser die door middel van lichtpulsen de ophoping van pigmentkorrels absorbeert. Het pigment wordt naar de bovenste huidlaag getrokken, waar een dun korstje ontstaat. Dit korstje laat na een aantal dagen los. Door de behandeling een aantal keer te herhalen wordt de pigmentvlek steeds minder zichtbaar totdat u na ongeveer 3 behandelingen weer een egale huid hebt.

Specialist in pigmentbehandelingen

Piuralift is specialist in behandeling van verschillende huidproblemen zoals pigmentbehandelingen. We hielpen al veel mensen om weer vol zelfvertrouwen in het leven te staan met verschillende medisch cosmetische behandelingen. We helpen ook u graag om hetzelfde resultaat te behalen. De behandelingen worden uitgevoerd door onze cosmetisch arts KNMG Drs. F Nayebi.

Nazorg bij een pigmentbehandeling

Voor het beste resultaat is het erg belangrijk om de juiste producten te gebruiken na uw pigmentbehandeling. In onze kliniek adviseren we u graag over de beste producten voor uw huidtype.

Bent u geïnteresseerd in een pigmentbehandeling? Neem dan gerust contact op voor een afspraak. Bekijk hieronder de prijzen voor onze pigmentbehandelingen.

Onze laser voor pigmentbehandelingen

Bij Piuralift werken we met de Harmony XL Pro laser voor pigmentbehandelingen. Deze multifunctionele laser beschikt over verschillende handstukken, waardoor er nog veel meer behandelingen mogelijk zijn. Zo zetten wij onze laser bijvoorbeeld ook in voor het behandelen van acne, couperose, ontharing en rosacea.