Heeft u vragen? Stuur een bericht naar: info@piuralift.nl

Huidverstrakking

Bij Piuralift maken we gebruik van de Harmony XL Pro laser voor huidverstrakking. Deze lasers zijn de beste op het gebied van het verbeteren van de huidtextuur en teint. Lees hier alles over huidverstrakking door Piuralift.

Hoe werkt huidverstrakking?

Een gezonde en stevige huid bevat Collageen en Elastine. Collageen geeft stevigheid en elasticiteit aan de huid. Huidveroudering begint al vanaf het twintigste levensjaar, maar wordt pas zichtbaar op latere leeftijd. Door huidveroudering bevindt er een minder hoge dosis collageen in het lichaam. Dit zorgt voor verslapping van de huid en het ontstaan van rimpels. Met onze behandeling voor huidverstrakking kunnen we uw huid weer een jongere en frissere look geven. De laser warmt het onderliggend huidweefsel op zonder het oppervlak te beschadigen. Hierdoor maakt het lichaam een nieuwe lading collageen aan, waardoor de huid er weer jonger en gezonder uitziet.

Waarom een laserbehandeling voor huidverstrakking?

Onze laser is erg geschikt om milde tot matige rimpels en littekens te behandelen. De laser verminderd daarnaast fijne lijntjes en rimpels.

Een aantal indicaties voor deze behandeling zijn:

  • Huidverstrakking en huidversteviging in het gezicht, de hals en decolleté
  • Milde rimpels en lijntjes
  • Kleine littekens

Resultaat van huidverstrakking met laser

Het resultaat van de huidverstrakking behandeling is lang zichtbaar. U zult direct verbetering in de huidtextuur opmerken. Na de behandeling heeft u minder last van pigment in de huid en de rimpels worden minder zichtbaar. Om zo lang mogelijk van het resultaat te kunnen genieten is het belangrijk om goede nazorg te doen. Vermijd een jaar lang onbeschermde blootstelling aan de zon. Over het algemeen hangt de duur van het herstel af hoe de huid reageert. De nazorg van de huid kan besproken worden, zodat we het optimale resultaat voor u behalen.

Hoeveel huidverstrakking behandelingen heeft u nodig?

Om de gewenste resultaten te behalen zijn soms meerdere behandelingen nodig. Om het beste resultaat te bereiken zijn er vier tot zes behandelingen nodig. De huid moet rust hebben tussen de behandelingen. Dit is meestal tussen de 4 en 6 weken.

Wilt uw meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundig arts Drs. F. Nayebi luistert naar uw wensen en geeft u een eerlijk advies. U krijgt altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek.