Heeft u vragen? Stuur een bericht naar: info@piuralift.nl

Couperose behandeling

Couperose behandelingen zorgen dat de roodheid die ontstaat door de vaatjes verminderd of zelfs helemaal verdwijnt. Bij Piuralift voert onze cosmetisch arts KNMG Drs. F Nayebi deze behandeling uit met onze vaatlaser.

Hoe werkt een couperose behandeling?

Couperose ontstaat door verwijde bloedvaatjes en verzakte vaatwandjes. Tijdens een couperose behandeling behandelen we deze verwijde bloedvaatjes en verzakte vaatwandjes. Dit doen we door met de laser op een gecontroleerde manier de probleemvaatjes te beschadigen. Dan komt het lichaam in actie. Binnen een aantal weken zal het lichaam zelf de beschadigde vaatjes opruimen en zal de roodheid verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Goed om te weten over een couperose behandeling

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee moet houden voorafgaand en na afloop van uw couperose behandeling. Zo is het belangrijk dat u het te behandelen deel van de huid in ieder geval 2 weken voorafgaand aan de behandeling niet blootstelt aan direct zonlicht. Ook mag u geen gebruik maken van een zonnebank. Wanneer u naar buiten gaat is het belangrijk om het te behandelen deel van de huid goed in te smeren met een hoge factor zonbescherming.
Dezelfde regels gelden voor de 4 weken na de behandeling. Daarnaast adviseren we om de eerste dagen na uw behandeling niet intensief te sporten of naar de sauna te gaan. Wanneer u dit toch doet kunnen de vaatjes weer openspringen en zal de behandeling het gewenste effect niet behalen.

Wilt u meer weten over onze couperose behandeling of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. In het overzicht hieronder kunt u alvast meer informatie vinden over de prijzen van deze behandeling.

Onze laser voor couperose behandelingen

Bij Piuralift werken we met de Harmony XL Pro laser voor couperose behandelingen. Deze multifunctionele laser beschikt over verschillende handstukken, waardoor er nog veel meer behandelingen mogelijk zijn. Zo zetten wij onze laser bijvoorbeeld ook in voor het behandelen van acne, rosacea, ontharing en pigmentvlekjes.