Heeft u vragen? Stuur een bericht naar: info@piuralift.nl

Rosacea laserbehandeling

Rosacea laserbehandelingen kunnen de oplossing zijn voor uw rosacea. Rosacea kan een vervelende en pijnlijke aandoening zijn. Met onze rosacea laserbehandeling maken we uw huid weer rustig te maken en zorgen we dat u uw natuurlijke huid terugkrijgt.

Hoe werkt een rosacea laserbehandeling?

Met een rosacea laserbehandeling wordt de ontstekingsreactie die in de huid ontstaat en roodheid veroorzaakt bestreden. Tijdens deze rosacea behandeling worden lichtpulsen van de vaatlaser geabsorbeerd door het bloed. De geabsorbeerde lichtpulsen worden omgezet in warmte, waardoor de bloedvaten krimpen en de rode kleur afneemt. Afhankelijk van de ernst en uw huidtype zijn meerdere behandelingen nodig. Voor het beste resultaat maken tijdens uw intake samen een behandelplan. Tussen iedere behandeling zit 6 tot 8 weken.

Goed om te weten over een rosacea laserbehandeling

Zowel voor, tijdens als na de rosacea laserbehandeling zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Voorafgaand aan de behandeling is het belangrijk dat u zeker 2 weken direct zonlicht mijdt op de te behandelen plek. Ook is het verstandig om een zonnebescherming met een hoge factor te gebruiken. Hetzelfde geldt voor de eerste weken na de behandeling. Ook is het na de behandeling belangrijk om het behandelde deel van uw huid te koelen. Hierdoor voorkomt u roodheid en zwelling en het koelen verlaagt de kans op bijwerkingen.

Heeft u meer vragen over onze rosacea behandeling? Neem dan contact met ons op. In de prijslijst hieronder vindt u meer informatie over behandelingen en prijzen.

Onze laser voor rosacea behandelingen

Bij Piuralift werken we met de Harmony XL Pro laser voor rosacea behandelingen. Deze multifunctionele laser beschikt over verschillende handstukken, waardoor er nog veel meer behandelingen mogelijk zijn. Zo zetten wij onze laser bijvoorbeeld ook in voor het behandelen van acne, couperose, ontharing en pigmentvlekjes.